WYZ en Selligent, een geslaagd huwelijk

Wie zijn we?

Selligent partnerWYZ is gespecialiseerd in CRM en e-mail marketing. Ons doel is bedrijven te helpen om hun klanten écht beter te leren kennen en zo meerwaarde te creëren. WYZ is opgericht in 2015 en is een joint venture tussen Wijs en Yourzine. Deze moederbedrijven ondersteunen WYZ en hebben tientallen experts in huis om elk digitaal project to een goed eind te brengen.

Wat doen we met Selligent?

Peter DevosWYZ is certifed partner van Selligent en gebruikt Selligent als dé tool om CRM projecten bij klanten uit te werken. Peter Devos, project manager bij WYZ, is al jaren fan van Selligent en heeft het platform succesvol aangewend bij bedrijven als Samsung, Van In en Kinepolis. Peter verwoordt het zo : 'Selligent is een uniek systeem dat marketeers en IT'ers toelaat om snel en flexibel complexe campagnes op te zetten. Van wedstrijden of enquêtes met duizenden deelnemers tot marketing automation systemen die het hele bedrijf ten goede komen. Een goed opgezette structuur in Selligent is hét natuurlijk middel tegen spam. Met Selligent is het als marketeer mogelijk om 1-op-1 te communiceren met je klant, zijn of haar voorkeuren te leren kennen en daarop in te spelen om zo een hogere ROI te realiseren',

Het hoogtepunt van de samenwerking met Selligent was voor Peter ongetwijfeld de Selligent Award die hij voor Kinepolis in 2015 in de wacht sleepte voor Best Creative Design. "De flexibele template die ik toen gemaakt heb, gaf marketeers de vrijheid om hun creatieve ideëen te realiseren en zonder technische kennis krachtige, repsonsive mails op te stellen en uit te sturen", zegt Peter.

Sven VandevenneSven, Selligent Certified Developer bij WYZ, stelt het zo : 'In de VS staan ze al een stapje verder. Daar zien ze in dat door een klant te behandelen als een individu i.p.v. een groep, je een diepere band aangaat en daardoor je klanten sterker aan je bindt. Dit is een voordeel voor de klant die meer relevante communicatie ontvangt maar ook een voordeel voor jou als bedrijf want je krijgt echt inzicht in de leefwereld van je klant en kan je producten en diensten daarop afstemmen. Wij noemen dit dialoogmarketing en hebben recent een kennisplatform gelanceerd, dialoogmarketing.be, om duidelijk te maken waarom de dialoog tussen klanten en bedrijven noodzakelijk is en wat de voordelen ervan zijn."

Waarom WYZ?

Kiezen voor WYZ is kiezen voor het complete plaatje. Wij verzorgen niet enkel de technische uitwerking in Selligent, wij helpen ook de juiste beslissingen te nemen zodat uw CRM omgeving kan groeien. Daarnaast helpen we ook met design, copy, integratie, ... zodat het hele plaatje klopt. Onze bedoeling is steeds om de te zorgen dat de klant controle heeft over zijn eigen CRM omgeving. Wij kunnen opleidingen voorzien die heel specifiek inspelen op uw noden. Daarnaast heeft WYZ nauwe contact met Selligent medewerkers en support zodat we snel een oplossing voor ieder probleem kunnen voorzien. Door de link met de moederbedrijven Wijs en Yourzine kunnen we ook vlot andere digitale diensten aanbieden.

Vrijblijvend gesprek 

Wil u de voordelen van een goed uitgebouwde e-mail marketing leren kennen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Samen gaan we dan na hoe we ook uw verhaal tot een succes kunnen maken.

 

Contacteer ons